BEDRIFTSTEKNOLOGI

Norsk logistikk effektiviserer britisk forsvar

Et partnerskap mellom IFS og BAE Systems åpner for at et norsk logistikksystem skal effektivisere all materialadministrasjonen i den britiske hæren.

12. sep. 2001 - 14:16
IFS Norge AS har laget en logistikkløsning for det norske forsvaret. Løsningen er i full drift med flere tusen brukere i Luftforsvaret og Sjøforsvaret. IFSs internasjonale markedsføring har slått gjennom, og systemet er solgt til General Electric, General Dynamics, Eurofighter og den britiske globale leverandøren av militære IT-systemer BAE Systems.

BAE og IFS har etablert et fellesselskap som er valgt som hovedleverandør av applikasjoner til det britiske forsvarets felles logistikkorganisasjon DLO (Defense Logistics Organisation). DLO har etablert prosjektet DRUMM (Defense Requirement for Unit Material Management) for å redusere kostnadene med 20 prosent innen 2005. Det norskutviklede logistikksystemet til IFS gjennomgår nå en verifiseringsfase for bruk i DRUMM. Går alt som det skal, vil en endelig godkjennelse foreligge ved nyttår. Da vil løsningen få 20.000 brukere og skal styre materialadministrasjon for alle enheter i den britiske hæren.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.