Norsk suksess - nå på nynorsk

I dag kom Opera 6.0 på norsk. Ja ikke bare det, den populære nettleseren kom til og med på nynorsk.

Opera Software lanserer i dag Opera 6.0 for Windows på nynorsk og bokmål. Den sjette generasjonen av Operas nettleser er kjent for å være ekstremt rask, liten, og for å følge standarder. I denne versjonen kan brukere glede seg over et bredt spekter av funksjoner som øker hastigheten enda mer enn før og et helt nytt brukergrensesnitt, skins, knapper og paneler.

Opera 6.0 for Windows bokmål og nynorsk er klare tre uker etter lanseringen av den engelske versjonen.


- Det har bokstavlig talt kokt her siden vi lanserte Opera 6.0 for Windows, sier Dean Kakridas, sjef for desktopprodukter.

I pressemeldingen oppgis det at Opera har økt sin markedsandel i Europa betraktelig siden januar 2001. Det har ellers kokt endel rundt selskapet etter at det viste seg at Microsoft stengte Opera-brukere ute, og norske David smelte og skjelte over gjerdet til giganten på andre siden. Beskyldninger om standardavvik, løgn og det som verre er, fløy.

Opera kan lastes ned gratis med et lite reklamebanner i høyre hjørne, eller registreres etter nedlasting for en neve dollar (39, for å være nøyaktig). Brukere som har registrert og betalt for Opera 5.x for Windows kan registrere Opera 6.x for Windows gratis. For de som har registrert og betalt for Opera 4.x for Windows, finnes det en spesiell oppgraderingspris.

Samtidig lanseres versjon 5, beta 5 for Mac OS 7.5.3-9.2, samt beta 3 for OS X. OS X-versjonen har spennende tillegg som 30 dagers bannerfri testing og cookie-redigerer.
Til toppen