Norsk TV-program eksklusivt på nett

Ett nytt norsk TV-program skal sendes eksklusivt på nettet, med reklamesnutter både før og etter sending

Ett nytt norsk TV-program skal sendes eksklusivt på nettet, med reklamesnutter både før og etter sending

TV 2 har utvidet sitt nettilbud til en hittil ganske omfattende satsing på å bygge opp web-TV. Siste tilbud i rekken er et program med filmanmeldelser og trailere eksklusivt på Internett.

Programmet 'sendes' hver torsdag klokken 15:00 på en av TV2.nos undersider, og kan selvfølgelig hentes opp når som helst i ettertid.

- Film Ekstra er det første magasinprogrammet TV 2 Interaktiv lager som er skreddersydd for web-TV og bredbånd, skriver redaktør Gunnar Stavrum i en pressemelding.

digitoday så debutprogrammet på nettsidene, som krever registrering. Med bredbåndslinje så det veldig pent ut, og selv om det var en del TV-teori involvert i studiosettet, fungerer det bra på digitodays båndbredde i alle fall. Et ankepunkt kunne ha vært at programmet starter med en lang reklamesnutt, men denne gangen redder TV 2 seg fra å bli strupet fordi reklamefilmen er morsom, godt laget og helt akseptabel også ved gjensyn senere i programmet.

TV 2 lanserte sine sendinger for web-TV under sommer-OL. Da sendte kanalen diverse øvelser over bredbåndsnettet, i samarbeid med portalen chello.

Til toppen