Norsk webhotell satser internasjonalt på skoleungdom

Webhotellet Fastweb, som også er Fasts distributør i Norge, har gjennom et oppkjøp bredd seg ut til blant annet USA, England og Norden.

Web-hotellselskapet Fastweb har kjøpt opp Skandinaviske Internettselskap AS, et datterselskap til Skandinaviske Skoledagbøker som deler skal dele ut skoleplanleggingsbok i 2,8 millioner eksemplarer. Gjennom neste skoleårs bok skal Fastweb spre sin internett-adresser til ungdommer.

FASTWEB betaler 50 millioner kroner for selskapet som bringer dem ut i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, England (med Skottland og Wales), Tyskland, Australia og USA.

- FASTWEB vil bli en ledende aktør i ungdomsmarkedet når det gjelder bruk av Internett-tjenester. Vår målsetting er å rekruttere 1 million kunder i løpet av de nærmeste 12 månedene, forteller Espen Brodin, styreformann i Fastweb.

I 1999 ble det levert 1,8 millioner skoledagbøker i de ovennevnte landene. I år 2000 vil det bli distribuert 2,8 millioner skoledagbøker. Skoledagbøkene leveres gratis til skolene og er finansiert av annonsører.

Til toppen