Ny Apple-avtale for SuperOffice

SuperOffice kunngjorde tirsdag formiddag i en børsmelding at selskapet har inngått et samarbeid med Apple Computer om felles markedsføring av SuperOffice i Skandinavia.

Samarbeidet går ut på at selskapene i fellesskap skal markedsføre SuperOffice 4.0 for Macintosh. I løpet av september og oktober skal SuperOffice 4.0 også buntes med PowerBook G3 i Skandinavia etter modell av tilsvarende samarbeid i Tyskland som ble innledet i april 1998.

SuperOffice beskriver samarbeidet i Tyskland som vellykket. Apple Norge har tidligere sagt til digi.no at selskapet anser SuperOffice som viktig. (Se relatert artikkel "Omsider SuperOffice 4.0 for Mac" i margen til høyre)

- Det er viktig med gode applikasjoner til Mac-plattformen, og SuperOffice er sammen med Microsoft Office 98 med på å gjøre Mac-plattformen interessant for seriøse brukere, sa markedssjef hos Apple Norge, Arne Odden til digi.no den gang.

SuperOffice kunngjorde også at selskapet har kjøpt 10,1 prosent av Office Line AS - en Apple-forhandler med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland og en forventet omsetning på 320 millioner kroner i 1998. SuperOffice beskriver kjøpet som en "interessant finansiell investering med betydning for distribusjon av selskapets produkter for Apple Macintosh".

Grunnlegger, konsernsjef og styreformann i SuperOffice ASA, Une Amundsen, er også grunnlegger og aksjonær i Office Line AS. Programvaren SuperOffice ble i sin tid utviklet av Office Line AS innen produktet ble skilt ut i et eget selskap.

Til toppen