Ny gratis iFinger-konkurrent lansert

Norske iFinger var tidlig ute med et system for å slå opp ord på Internett, men nå blir markedet trangere.

Norsk-eide iFinger AS lanserte i fjor et system som lar deg slå opp ord på Internett-sider med et museklikk. Systemet henter sin informasjon fra elektroniske ordbøker og leksikon. Men iFinger er ikke alene. I tillegg til en serie internasjonale konkurrenter, kan du nå laste ned et gratisprogram som lar deg slå opp engelske ord. iFinger tilbyr for det meste betal-tjenester, men da på norsk og andre språk.Comet Systems Inc har tidligere delt ut et system som endrer muspekeren til forskjellige typer ikoner og bilder.Nå har selskapet gjort en avtale med Encyclopædia Britannica (.com) (nettstedet til verdens største leksikon), forlaget Houghton Mifflin og musikkbladet Rolling Stone, skriver nyhetstjenesten Cnet.


Comet Cursor-systemet bruker Microsoft Internet Explorer og lar deg slå opp ord og artister helt gratis. Du kan installere systemet fra Comet Systems hjemmeside.
IFinger og Comet er ikke alene i markedet. En serie andre selskaper, blant annet NBCi's QuickClick (tidligere Flyswat) konkurrerer også om din musepeker. Det de også konkurrerer om er å vise annonser å få kommisjon for hvor mange brukere de sender over til sine partners sider.

Til toppen