RESULTATERFINANS

Ny nettrekord: Advokat får 13 millioner i året

Den norske jobbsøk-tjenesten StepStone har ifølge en pressemelding brutt en betydelig barriére på Internett ved å legge ut en stillingsannonse der lønnsbetingelsene er én million engelske pund, eller 13 millioner kroner i året...

Therese Werenskiold
14. des. 1999 - 13:48

Det forventes, ifølge StepStone i England, at rekruttering på Internett vil spille en økende rolle etter hvert som internasjonaliseringen av advokatbransjen fortsetter. De nye internasjonale advokatselskapene har ikke etablert nettverk eller erfaringer fra tradisjonelle rekrutteringsprosesser i andre land, og Internett tilrettelegger for rekruttering av ønskede kandidater til slike stillinger.

- I de kommende årene vil vi se en fenomenal vekst i antall advokater som søker på Internett for å finne nye jobber, sier Joe Macrae, en av lederne i rekrutteringsselskapet ZMB, i pressemeldingen.

Giles Clarke, som er sjef for StepStone i England, ser dette som en bekreftelse på at rekruttering over Internett kommer for fullt, ikke bare for IT-stillinger, men for alle bransjer.

- Annonseringen av to stillinger som bryter "én-millioner-pund-grensen" er nok en bekreftelse på at rekrutteringsbransjen på nettet virkelig er i ferd med å bli voksen, sier han i pressemeldingen.

Stillingene det er snakk om er to partnerstillinger for et amerikansk finans- og forvaltningsselskap, og stillingene skal rekrutteres av ZMB, som er spesialister på denne typen ansettelser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra