MICROSOFT OUTLOOK

Ny Outlook for Mac ute i dag

Nytt design og nye funksjoner.

Skjermbilde fra nye Outlook på Mac.
Skjermbilde fra nye Outlook på Mac. Bilde: Microsoft
31. okt. 2014 - 15:28

De siste dagene har det gått en del rykter om fremtiden til Office, ikke minst Mac-versjonen, og noe uventet bekreftet Microsoft nettopp sine lanseringsplaner.

En helt ny versjon av epost-programmet Outlook for Mac ble nemlig akkurat kunngjort, og den gjøres tilgjengelig for Office 365-abonnenter i dag.

Nye Outlook inkluderer bedre ytelse, takket være forbedringer i databasehåndteringen, nytt, moderne grensesnitt, bedre støtte for arkivering ved Exchange-søk, bedre synkronisering, støtte for push-epost i Office 365, og flere øvrige justeringer.

Outlook skal altså være tilgjengelig for alle brukere av Office 365, uansett program.

I blogg-innlegget skriver Microsoft også om planene for Office på Mac fremover. Tradisjonelt ble den nyeste versjonen av Office på Mac sluppet rundt seks til åtte måneder etter Windows-utgaven, men den siste tiden hadde selskapet prioritert mobil- og nettbrett-versjonene av Office, samt nettsky over OneDrive.

Det som skjer nå er at resten av Office-pakken for Mac vil slippes i offentlig beta i løpet av første halvdel av 2015, og vil få en full lansering i løpet av andre halvdel av 2015. Alt dette skal være tilgjengelig gratis for abonnenter av Office 365.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.