KORTNYTT

Ny sjef i Second Life

Second Life er en 3D-verden der brukerne selv kan lage virtuelle ting, og tjene penger på å selge de. Det er minst en nordmann som lever fullt og helt av å jobbe med og i Second Life på heltid.

Second Life har vært gjennom en turbulent periode. Den virtuelle verdenen fikk mye oppmerksomhet etterhvert som store og kjente selskaper fra virkeligheten etablerte virtuelle avdelingskontor i Second Life.

Siden har det gått litt opp og ned. Mange har klaget over mye ustabilitet og et 3D-grensesnitt som begynner å utdateres i forhold til andre spill og programmer som har tatt 3D et stykke videre.

Bak Second Life står selskapet Linden Labs, og de har nå kommet til at selskapet er klar for en ny fase. Selskapet gründer, Philip Rosedale har derfor trådt til side for å gi plass til en ny toppsjef.

Han heter Mark Kindon, og kommer fra PricewaterhouseCooper. Han har tidligere fått mye av æren for at store bedrifter valgte å satse på Second Life, etter at han skrev positive kommentarer om Second Life i en markedsføringsspalte i 2006.

Rosedale fortsetter som styreformann, og vil konsentrere seg mer om strategier og forretningsutvikling.

    Les også:

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.