Ny Skåne-kontrakt til Merkantildata

Ti kommuner i nordre Skåne velger Merkantildata Systemintegrasjon som leverandør av hjemme PC-er til sine omlag 14.000 ansatte.

Dette er den andre storkontrakten Merkantildata kaprer i Skåne i løpet av de tre siste ukene.

22. september ble det kjent at Merkantildata var tildelt storkontrakten på salg av inntil 30.000 hjemme PC-er til ansatte hos Landstinget i søndre Skåne (se peker til relatert artikkel i margen til høyre) Kontrakten på omlag 200 millioner svenske kroner inkluderer finansiering, opplæring og brukerstøtte.

Den første avtalen omfattet levering av inntil hjemme-PC-er fra Hewlett Packard, der de ansatte tilbys en pakke hvor noe av kostnaden ved investeringen betales av Landstinget i Skåne og noe trekkes månedlig av lønnen i en treårs-periode. Merkantildata Systemintegrasjon regner med at omtrent 10.000 av de ansatte vil takke ja til tilbudet.

Nå er det Compaq-PC-er Merkantildata Systemintegrasjon satser på. Ti kommuner i nordre Skåne er med på avtalen, som Merkantildata beregner å være verdt omlag 50 millioner kroner, opplyser selskapet i en melding til Oslo Børs.

PC-ene skal leveres innen årsskiftet.

Leveransen av Compaq-maskinene er finansiert i et konsept utviklet av MD Finans, og innebærer også tjenester og telefonsupport i tre år.

Til toppen