KORTNYTT

Ny testrunde med Office 2007

Microsoft skal i dag legge ut den siste testversjonen av Office 2007 før lanseringen.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
14. sep. 2006 - 08:08

Microsoft skal i løpet av dagen legge ut en oppdatert utgave av Office 2007 Beta 2, kalt Beta 2 Technical Refresh (TR). Dette er ifølge selskapet den siste milepælen før produktet blir ferdigstilt. Det skal gjøres tilgjengelig for bedriftsmarkedet mot slutten av året, noe som trolig betyr de mindre kundene først får tilgang til neste år.

Den nye testversjonen blir trolig tilgjengelig på denne siden, men trolig bare for dem som allerede har testet beta 2.

Forskjellen på Beta 2 skal være stor Techincal Refresh er stor. En rekke feil skal være fjernet, dessuten skal ytelsen være forbedret.

    Les også:

Blant nyhetene er et nytt, sølvfarget tema, som kommer i tillegg til det blå og det svarte. Knappefeltene, som erstatter dagens menyer, minimaliseres når feltene ikke benyttes.

Outlook og OneNote tar i bruk Windows Desktop Search 3.0, den nyeste utgave av Microsofts skrivebordssøk for Windows XP, som vil være integrert i Windows Vista.

Det er blitt gjort flere forbedringer knyttet til bloggfunksjonaliteten i flere av applikasjonene, og Excel har fått spesiell støtte for systemer med to eller flere prosessorkjerner gjennom en flertrådet beregningsmotor. Denne skal både forbedre regneytelsen til Excel, samtidig som den gjør det mulig for programmet å oppdage formler som kan beregnes samtidig, for så å utføre disse på tvers av de forskjellige kjernene.

Mer informasjon finnes her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.