Ny UPC-leder lover kunde-fokus

- Jeg er opptatt av at vi i sterkere grad klarer å sette kundene i fokus, sier påtroppende viseadministrerende direktør i UPC Norge (tidligere Janco), Gunnar Evensen (bildet).

- Jeg er opptatt av at vi i sterkere grad klarer å sette kundene i fokus, sier påtroppende viseadministrerende direktør i UPC Norge (tidligere Janco), Gunnar Evensen (bildet).

Gunnar Evensen (37) er tilsatt som viseadministrerende direktør i UPC Norge. Lars Helgerud Andersen vil fortsette som administrerende direktør og styreformann i selskapet.

Helgerud Andersen ble nylig utnevnt som administrerende direktør i UPC Nord-Europa, en rolle som vanskelig lar seg kombinere med rollen som daglig leder i UPC Norge.

- Vi trenger sterk fokus på den operative driften i UPC Norge. Jeg har derfor valgt Gunnar Evensen til å ta denne viktige oppgaven. Evensen har siden han begynte i selskapet i 1998 vist evne til å fokusere på den operative virksomheten, og vært pådriver i utviklingen av våre nye produktområder, sier Helgerud Andersen i en pressemelding. Utfordringene

- Mitt første år i UPC har gitt meg sterk tro på at vi skal lykkes med vår satsing, sier Gunnar Evensen og legger til:

- Jeg er opptatt av at vi i sterkere grad klarer å sette kundene i fokus. Konkret betyr dette at vi retter oppmerksomheten mot kvaliteten på det totale produktet kunden opplever i kontakt med UPC.

UPC har den siste tiden vært utsatt for sterk kritikk fra misfornøyde kunder, og i slutten av september lovet selskapet bot og bedring. Helgerud Andersen skrev i en melding at "Vi beklager at våre kunder må vente alt for lenge før de får svar på kundeservice. Dette er vi ikke fornøyd med. Vi har nå satt i gang konkrete tiltak for å forbedre responstiden og kvaliteten på kundeservice".

Til toppen