Ny versjon av Unicenter TNG

Computer Associates (CA) annonserte mandag nye versjoner av Unicenter TNG og dets underliggende fundament, Unicenter TNG Framework.

Ifølge CA er Unicenter TNG 2.2 det første nettadministrasjonsproduktet som utnytter neurale nettverksagenter. Den første "neugenten" er en opsjon i 2.2.

Den nye versjonen har spesielt fokus på administrasjon av trådløse enheter samt handsfree administrasjon av PC-er og servere, også når de ikke er skrudd på.

Ytterligere forbedringer i 2.2 er toveis synkronisering mot sikkerhetsprodukter på stormaskiner som CA-ACF2, CA-TopSecret og IBMs RACF, og forbedrelser mot AS/400 og Netware-miljø.

TNG 2.2 støtter også Frame Relay og ATM-nettverk.

TNG Framework ble introdusert som et standardiseringinitiativ for ti måneder siden, og siden den gang er mer enn 40 millioner kopier levert. I versjon 2.2 av Framework finner man støtte for mer enn 40 operativsystemer; støtte for fjerninstallering og konfigurering av operativsystemer; støtte for web og trådløse konsoller, samt oppdagelse og administrasjon av NetPC-er og andre enklere PC-løsninger.

Til toppen