BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny versjon av Unicenter TNG

Computer Associates (CA) annonserte mandag nye versjoner av Unicenter TNG og dets underliggende fundament, Unicenter TNG Framework.

Pål Leveraas
28. apr. 1998 - 22:02

Ifølge CA er Unicenter TNG 2.2 det første nettadministrasjonsproduktet som utnytter neurale nettverksagenter. Den første "neugenten" er en opsjon i 2.2.

Den nye versjonen har spesielt fokus på administrasjon av trådløse enheter samt handsfree administrasjon av PC-er og servere, også når de ikke er skrudd på.

Ytterligere forbedringer i 2.2 er toveis synkronisering mot sikkerhetsprodukter på stormaskiner som CA-ACF2, CA-TopSecret og IBMs RACF, og forbedrelser mot AS/400 og Netware-miljø.

TNG 2.2 støtter også Frame Relay og ATM-nettverk.

TNG Framework ble introdusert som et standardiseringinitiativ for ti måneder siden, og siden den gang er mer enn 40 millioner kopier levert. I versjon 2.2 av Framework finner man støtte for mer enn 40 operativsystemer; støtte for fjerninstallering og konfigurering av operativsystemer; støtte for web og trådløse konsoller, samt oppdagelse og administrasjon av NetPC-er og andre enklere PC-løsninger.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.