RESULTATERFINANS

Ny viktig avtale for Tandberg Data

Tandberg Data har inngått nok en OEM-avtale for sine SLR5-båndstasjoner. Denne gangen er det Siemens Nixdorf som vil bruke produktet i sin Primergy 460 Server.

Jørgen Christiansen
27. jan. 1998 - 09:29

"Siemens Nixdorf vil tilby Tandberg SLR5 som en opsjon på en rekke av deres Primergy PC Server produkter og som en spesialinstallert enhet i introduksjonsfasen av deres nye Primergy 460 Server denne måned." melder Tandberg Data i en pressemelding.

- Vi ser dette som et klarsignal på en vellykket fremtid for 'data cartridge' og 'Single-channel Linear Recording'-teknologi, sier markedsjef Bjørn Evensen i Tandberg Data.

Selskapets informasjonsansvarlige, Colin Jeneson, utdyper dette slik: Vi ser dette som et bevis for at det nå virkelig løsner for lineær teknologi. I forhold til DDS-teknologien er SLR bedre både på pris/ytelse og på skalérbarhet. I tillegg kan en kunde lett konvertere fra SLR- til vår MLR-teknologi, hvilket er en ubetinget fordel i forhold til andre typer teknologi.

Det kan se ut som om Compaq-kontrakten Tandberg Data inngikk 10. november i fjor har hatt den forventede betydningen som døråpner for flere OEM-avtaler

- Jeg kjenner ikke til flere avtaler nå, men vet at vi har produktet til OEM-evaluering hos flere produsenter, forteller Jeneson.

Tandberg Data har nå registrert mer enn 6 millioner installerte enheter av denne typen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.