Nye bilder av Microsoft Whistler

Flere nettsteder har lagt ut bilder av Microsofts siste oppdatering av Whistler

Bilder av siste oppdatering av Microsofts Windows Whistler ligger flere steder på nettet.

Operativsystemet som skal ta over etter Windows 98 og Windows Me har kvittet seg med DOS og lånt funksjonalitet fra proffversjonene Windows NT og Windows 2000, og selskapet har sendt beta-kopier til mange tusen testere over hele verden.

Nettsiden WinSuperSite.com la ut en test i november, med flere skjermdumper fra det som er Build 2410 beta 1 av Whistler. Nå har nettstedet lagt ut flere skjermdumper fra en fersk oppdatering av systemet, i påvente av beta nummer 2, som er ventet i løpet av et par måneder.

Sjekk ut Windows Whistler i aller siste versjon på WinSuperSite.com.

Flere skjermbilder finnes på SavageNews, som også har tatt med bilder av oppstartsskjermen.

Oppdateringen ble sluppet nå nylig, og WinSuperSite mener den viser en fortsettelse på en forenklingsprosess. Whistler skal få Internet Explorer 6.0, Outlook Express 6.0, Movie Maker 1.1, Media Player 8.0 i de personlige og proffe utgavene. For servermarkedet kommer en oppdatering av Internet Information Services, til versjon 5.1.

Mest synlig i den siste oppdateringen er et nytt sett med sterkt fargede ikoner, mindre forandringer på Start-menyen, nye overflater/skins og en mengde mindre oppgraderinger.

Til toppen