Nye IP-terminaler i Office familien

Aastra Telecom vil vinne bedriftsmarkedet med nye IP-terminaler i Office familien.

Aastra Telecom vil vinne bedriftsmarkedet med nye IP-terminaler i Office familien.

Bedriftens interne telefonikostnader er ofte en oversett kostnad som fort kan komme opp i betydelige summer. Fordi samtlige av de nye Office-modellene er IP baserte, kan bedrifter med geografiske adskilte lokasjoner benytte IP-teknologi og eksisterende datalinjer i stedet for å overføre intern telefoni via det offentlige (PSTN) telefonnettet.

De nye IP-terminalene i Office familien, Office 60IP, Office 70IP og Office 80IP skal gjøre det enkelt for brukerne å være med i forskjellige former for grupper samtidig som medarbeidernes individuelle behov blir ivaretatt, hevder Aastra Telecom.

Fellestrekk for de tre nye modellene er at hver enkelt modell er utviklet for å løse forskjellige brukergruppers individuelle behov. Etterhvert som den enkelte brukers behov øker kan modellene 70IP og 80IP utvides ved hjelp av ekstra moduler også kalt sidekonsoller.

De nye Office-terminalene har integrerte Fox- og navigasjonstasten som fører brukeren gjennom den funksjonsintegrerte menyen. De forskjellige valgmulighetene presenteres på en liste på skjermen og det aktuelle valget gjøres direkte med Foxtasten.

Til toppen