BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nye telefoner fra Ericsson

To nye telefoner fra Ericsson gir lovnader om bedre brukervennlighet fra svenskene. Mikro-telefonen T66 og GPRS-utstyrte T600 har noe for enhver smak.

24. sep. 2001 - 16:15
Ericsson R600. <i>Foto:  Ericsson</i>
Ericsson R600. Foto:  Ericsson

Ericsson viser nå frem sine to siste mobiltelefoner, og begge lover godt for svenskenes del.

Den ene er en kredittkortstor, 59 gram tung, tilsynelatende heftig sak som leveres i fargene "Silver Supreme" og "Purple Passion". Det er en trebånds-telefon (internasjonalt kompatibel), og har støtte for EMS (Enhanced Messaging Service), som er en mellomstasjon til neste generasjons fete meldingstjenester.

Telefonene leveres ifølge pressemeldingen med bredt utvalg bilder og melodier som kan sendes rundt til venner med EMS-telefoner.

Den dekker også mobil chat, som er en meldingstjeneste der tidligere meldinger blir liggende i displayet, akkurat som i nettbaserte pratekanaler.

I tillegg til slike ungdomsfokuserte funksjonene har den kalender med avtalebok og oppgaveliste, og du kan selvfølgelig WAP-e med den.

Ericsson T66 og R600. <i>Foto:  Ericsson</i>
Ericsson T66 og R600. Foto:  Ericsson

GPRS-telefonen R600 kommer, i likhet med T66, på markedet i fjerde kvartal 2001. Den leveres i de fancy fargene "Luminous Champagne" og "Ice Blue". Den har alle de funksjoner T66 har, med WAP, EMS og avtalebok, men kan bruke GPRS-nettverket til datakommunikasjon, noe som gjør den mer egnet for proffbrukere som skal koble opp lomme-PC eller laptop når de er på farten. Og farten er på opptil 42,3 kbps.

R600 kan gjøres personlig på mange forskjellige måter. Fargen på telefonens display kan være grønn, rød eller oransje og kan brukes både som fast bakgrunnsfarge og for å identifisere den som ringer. Det er bare å gi en person i telefonlisten en bestemt farge og dermed får du et hint om hvem som ringer.

I tillegg kan du legge inn et bakgrunnsbilde i displayet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra