Også Telenor med gratis tekstmelding fra nettet

Er du storforbruker av tekstmeldinger og kan tenke deg å sende de fra Internett? Da bør du benytte deg av Telenor Mobils og NetComs tilbud om gratis meldinger ut mars måned.

Er du storforbruker av tekstmeldinger og kan tenke deg å sende de fra Internett? Da bør du benytte deg av Telenor Mobils og NetComs tilbud om gratis meldinger ut mars måned.

NetCom åpnet sist uke tjenesten Mother for alle mobilbrukere i tillegg til sine egne kunder ut mars. Samtidig ble tekstmeldinger sendt fra denne portalen gratis å sende. Nå gir Telenor Mobil svar på tiltale.

Nytilsatt informasjonssjef i Telenor Mobil, Jo Heldaas legger ikke skjul på at dagens lansering av Telenor Mobils egen gratistjeneste er et direkte svar på at NetCom sist uke åpnet Mother for alle mobilbrukere.

- Vi forventer sterk vekst i antall tekstmeldinger sendt fra nettet som en følge av denne kampanjen, sier han til digi.no.

Telenor krever ingen registrering for meldinger som sendes fra Telenors eget nettsted, men forbeholder tjenesten for egne kunder. Telenor lar også SOL-brukerne nå få sende tekstmeldinger gratis fra portalen SOL, etter en enkel registrering som betyr at mobilbrukeren må benytte et passord som blir sendt på mobiltelefonen.

Fordelene ved å sende tekstmeldinger fra Internett er at du kan sende meldinger på mer enn 160 tegn og at du kan sende samme melding til mange mottakere på en gang. Og når vi først er logget inn på datamaskinen, vil det for mange av oss gå raskere å sende tekstmeldingen derfra enn å taste meldingen på mobiltelefonen.

Telenor Mobil har fra før tatt 75 øre for meldinger til selskapets egne kunder, og også denne tjenesten blir gratis ut mars. SMS-meldinger sendt fra SOL vil fra 1. april koste 75 øre om meldingen sendes til en Telenor Mobilkunde.

Til toppen