JUSS OG SAMFUNN

Omkamp om sex.com

Kampen om domenenavnet sex.com fortsetter. Pornomillionæren som tapte forrige runde har ikke tenkt å gi seg.

6. des. 2000 - 15:00

Da Gary Kremen ble tildelt retten til domenenavnet Sex.com i forrige uke, var det mange som trodde det markerte slutten på mange års kamp.

Sex.com drar inn rundt 100 millioner dollar i året for eieren, og det er derfor den tidligere dømte svindleren Stephen Michael Cohen, som har kontrollert sidene de siste fem årene, nå appellerer dommen.

Cohen ble dømt til å tilbakeføre domenet til Gary Kremen, med den begrunnelse at Cohen hadde svindlet til seg bruksretten ved å sende et forfalsket brev til Network Solutions.

Ifølge Wired News skal Cohens advokater nå appellere dommen, fordi hele hans forretningsvirksomhet baserer seg på domenet. Frem til appellen leveres, søker Cohen om at retten i San José må fryse overføringen av domenet, eventuelt at Kremen må betale et depositum for å dekke eventuelle tap Cohen måtte få som resultat av rettsaken.

Kremens advokater blåser av kravene, og argumenterer ifølge Wired med at Cohen aldri har hatt rettigheter til domenenavnet, og dermed ikke kan klage over at han mister det.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.