JUSS OG SAMFUNN

Origo får bilder til artiklene sine

Kvalitetstekst og bilde hører sammen på Internett, mener Origo. Nyhetsbyrået inngår nå samarbeid med bildebyrået All Over Press.

Therese Werenskiold
26. juni 2001 - 10:29

Nyhetsbyrået Origo AS lever av å selge sine web-nyheter til ulike nett- og papiraviser. Selskapet benytter såkalt white labeling, det vil si at kundene gjengir Origos innhold på sine egne nettsteder, i sin egen design.

Blant Origos kunder finner en aviser og nettsteder som blant annet Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Dagsavisen, Yahoo Norge, SOL, Filmweb, CyberCity, Chello, TV2, IT-avisen og Fastweb.

Nå skriver nyhetsbyrået i en pressemelding at de inngår samarbeid med bildebyrået All Over Press Norway for å kunne tilby sine kunder et bedre produkt.

- I første omgang satser vi på to nyhetstjenester som er skreddersydd for Internett, en underholdningstjeneste og en teknikk- og vitenskapstjeneste, forteller aktørene som fortløpende vil vurdere om samarbeidet skal utvides til også å gjelde andre innholdstjenester.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.