Ottmar mot nye millioner med Mylder

For få år siden tjente Tom Ottmar millioner på å selge ABC Startsiden til Telenor og Schibsted. Hans nye genistrek heter Mylder.no.

Denne gangen heter genistreken Mylder.no, og er rett og slett en nyhetsagent. En enkel og oversiktlig nettside med de femti siste nyhetstitlene hentet fra 75 norske aviser, tidsskrifter og nettsteder. Nyhetene oppdateres kontinuerlig. Det finnes også underkategorier som for eksempel kultur, IT-nyheter, sport, og økonomi.

Når man holder musepekeren over en av titlene, kommer ingressen opp i en ´snakkeboble´. Bortsett fra på Computerworld sine titler. Da står det for eksempel: 499798 eller 499333.

Er du interessert i å se hva som rører seg i vårt naboland, finnes tjenesten også på svensk.

Det aller beste er at man blir minnet om hvorfor titler er så viktig på Internett, og man kan kanskje bli gjort litt mer oppmerksom på hva som får en til å klikke på de ulike sakene - noe som for eksempel er bakgrunnen for konkurransen "Dødsmyggen", der Nettavisens tabloidister vant med maraton-sex og Bin Ladens lille penis.

Enten klikker du fordi saken er av faglig interesse, eller så er det fordi tittelen simpelthen gjør det umulig å la være å klikke. Slike titler nettjournalister drømmer om.

De beste siste døgn:

"Fikk nytt fjes med eget lårfett" (VG)

"Tusen tonn testosteron og en dame" (DinSide)

"Drapssjiraff tok selvmord" (Nettavisen)

"Spiste 52 kebaber" (NRK)

Ottmar, som driver nettstedet Reiseguru, opplyser på sitt eget nettsted at Mylder er hans egen lille nyhetsagent, men at det er helt greit at du bruker den.

Til toppen