Øystein Kvistad: Samlede verker

Nyhetsredaktør Øystein Kvistad har en forkjærlighet for det lettere absurde. Kos deg med denne oversikten over hans mange velskrevne og morsomme kommentarer.

Nyhetsredaktør Øystein Kvistad har en forkjærlighet for det lettere absurde. Kos deg med denne oversikten over hans mange velskrevne og morsomme kommentarer.

Øystein Kvistad: Samlede verker
Fucking lavmål
Etter et titall besøk på Gardermoen siden den nye storflyplassen åpnet i oktober i fjor, er det bare å konstatere at Stortingets luftslott ikke en eneste gang har klart å tilby meg den varen jeg har betalt for. Nok er nok. Syv måneders anarki får holde.

Mobiltelefonen bedrer reaksjonsevnen
Nå kommer de første bevisene på at mobiltelefonen faktisk påvirker funksjoner i den menneskelige hjerne. En britisk studie slår fast at mobiltelefonbruk kan forkorte hjernens reaksjonstid. Men det viktigste spørsmålet står fremdeles ubesvart: Er dette positivt eller skadelig?

Takk for pornoen
For å komme eventuelle vittige tunger i forkjøpet - nei, digi.no har ingenting med nettstedet Digipimp å gjøre. Men det kan være morsomt å gi spørsmålet reisning - beklager, reise spørsmålet: Burde vi hatt det?

Som man "shouter i wood'n" får man svar
Christian Jørgensen har avlagt digi.no-redaksjonen et skriftlig besøk om den forferdelige fornorskingen av dataspråket. Den anglofile Jørgensen hadde selvsagt fortjent å forbigås i rungende stillhet, men når han først legger opp til smæsj - jepp smæsj - så blir fristelsen for stor for en gammel sportsidiot.

Superallianse for web-brødristere...
En global allianse av 13 store data-, tele-, og elektronikkselskaper vil i dag, mandag, legge fram planer for etabling av en felles programvaremetode for å koble forbrukerelektronikk til Internett. Microsoft er ikke med i det gode selskap.

"One Motorola, please. Shaken, not stirred."
GSM-kongressen i Cannes har fått sin Goldfinger: Motorolas nye trebåndstelefon ser ut å være som skapt for en hemmelig agent. Det er den da også...

For mannen som har (nesten) alt
Gladmelding til alle kjekt-å-ha-menn som bare MÅ ha siste skrik innen vibrerende stoler, high-tech flaskeåpnere og elektriske nesehårfjernere: Gjør klart kredittkortet - Sharper Image åpner eget auksjonsnettsted.

50-tommers manndomssymbol
Bare innrøm det - du elsker å imponere vennekretsen med det nyeste nye innen leamikkens verden. Så hvorfor ikke påføre kompis-gjengen et permanent hakeslepp: 50 tommer med flat høyoppløsnings-TV på veggen vil garantert gjøre susen.

Programmet som kan drepe nettavisene
Det som kan synes å være løsningen for mange Internett-brukere som ønsker raskere nedlasting av web-sider, kan samtidig vise seg å bli begynnelsen på slutten for Internett-avisene. Det dreier seg om et nytt program som kan fjerne bannerreklamer, hovedinntektskilden for de fleste kommersielle nettaviser.

Takk, Dan Børge
- Internett er kommet for å bli, sier ekspedisjonssjef Per-Arne Skogstad i Justisdepartementet. Departementet gratuleres med oppdagelsen og ønskes hjertelig velkommen til virkeligheten. Og alt dette, takket være Dan Børge Akerø...

Push - et idiotisk konsept
Lyttet du til hva de ekspertene snakket om for ganske nøyaktig ett år siden, fikk du inntrykk av at 1997 ville bli året da Nettet ble til TV gjennom såkalt push-teknologi. Det skjedde ikke - ganske enkelt fordi push er et idiotisk konsept, skriver Øystein Kvistad i dagens kommentar.


<-- Klikk deg fremover | Klikk deg bakover -->

Til toppen