Palm-telefon får fargeskjerm

Handspring Treo leveres nå med fargeskjerm. To nye modeller lanseres i disse dager, begge med fullt tastatur og fargeskjerm - og en med mobiltelefon.

Handspring Inc lanserer nå to nye modeller i Treo-serien, nemlig Treo 90 og Treo 270.

Begge er Palm-basert, og dermed med tilgang til et uendelig hav av applikasjoner, begge med fargeskjermer og fullt tastatur. Lillebror har ikke telefon-del, men er til gjengjeld mikroskopisk liten (størrelsesforholdet på bildene til høyre stemmer ikke, sjekk Handspring.com).

Treo 270 har bakgrunnsbelyst tastatur, noe som kan komme godt med om man skal bruke telefonen i mørket, og ellers all slags praktiske integrasjonspunkter mellom telefon-delen og Palm-delen. Handspring lover også at det skal bli mulighet for å oppgradere til GPRS etter hvert.

Telefonen har vibrasjonsvarsling og høyttaler-telefon, men leveres også med håndfri-sett.

Handspring hevder at den er en av de minste Palm-baserte lommemaskinene til nå, da med unntak av lillebror Treo 90. Denne har ikke telefon, men ellers stort sett samme utstyr som Treo 270. Den har plass for SD- og MMC-kort, og leveres med programvare til både Mac og PC. Les mer, og se fete bilder på produsentens nettsted.

Til toppen