BEDRIFTSTEKNOLOGI

Philips' nye sukkertøy-mobil

Ikke la deg lure av utseendet: Hvis ryktene stemmer skal Philips snart lansere en skikkelig lekkerbisken av en telefon, både teknisk og kosmetisk.

25. jan. 2002 - 11:57

Det ryktes at Philips skal lansere en ny mobiltelefon i løpet av få uker. Disse bildene er hentet fra et tsjekkisk nettsted som hevder å ha litt peiling på sakene, og hvis det stemmer, kan Nokia og Ericsson vente seg konkurranse på markedet.

Les også Supertelefon selger i bøtter og spann
Lader mobilen med sveiv
Mobiltest: Nokia 5510
Magcom-telefon i salg igjen - til halv pris
Mobilkamera, fargeskjermer og Bluetooth fra Nokia 

Philips Fisio 820. <i>Foto: Utlånt fra www.mobil.cz</i>
Philips Fisio 820. Foto: Utlånt fra www.mobil.cz

Men det er jo ikke hundre prosent sikkert at telefonen eksisterer, eller at den kommer på markedet, og det er vel grunn til å ta all verdens forbehold, selv om modellen er nevnt flere steder på nettet, dog uten bilder.

Men den ser i allefall bra ut. Fargeskjerm med ikoner og skjermsparere/skrivebordsbakgrunn, ingen tegn til ekstern antenne, joystick som på Ericssons T68, og liten og kompakt utførelse.

Inni telefonen finner vi sannsynligvis støtte for både EMS (Enhanced Messaging Service) og MMS (Multimedia Messaging Service), GPRS og det står også noe om Bluetooth i artikkelen, uten at vi er stødige nok i tsjekkisk til å vite om det er Fisio 820 som har det. Hvis du er en racer i tsjekkisk, kan du lese artikkelen og se større utgaver av bildene her.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra