Playstation 2 forsinket?

Kilder som står Sony nært hevder at selskapet vil utsette europalanseringen av Playstation 2.

Spillentusiaster i Europa og USA har lenge gått og sett frem til 26. oktober. Det er datoen Sony har satt for lansering av sin nye spillkonsoll Playstation 2 i disse områdene, men nå ser det ut til at Europa må vente. Da selskapet slapp PS2 på hjemmemarkedet i Japan, gikk spillgærningene nærmest berserk for å skaffe seg en av de ettertraktede boksene.
Les:
Nesten én million PlayStation2 på to dager


Det ser altså ut som om europeiske PS-fans vil måtte vente enda litt lenger, for selskapet kan komme til å utsette lanseringen på kontinentet med minst tre uker.
Sony vil ikke kommentere saken, men kilder nær selskapet hevder at Sony har satt lanseringsdato til 17. november, skriver Computer Trade Weekly. Grunnen skal være at selskapet ønsker å sikre seg at kundene i USA får de konsollene de vil ha.

Sonys egne markedsundersøkelser om Playstation 2 tyder på at etterspørselen vil være mye større enn hva selskapet har mulighet til å levere i USA. Elektronikkgiganten skal ha bestemt seg for å selge 620.000 enheter i USA før de lanserer i europa, dermed kan det bli litt lenger å vente for den som har knust sparegrisen i påvente av PS2.

Til toppen