BEDRIFTSTEKNOLOGI

Priskrig på spillkonsoller

Nå kuttes prisene på Nintendos Gamecube, bare dager etter at Xbox ble billigere. Det ligner på priskrig mellom spillkonsoll-produsentene.

22. apr. 2002 - 13:34
Nintendo kutter nå prisene på sin lanseringsklare spillmaskin Gamecube. Prisen blir 1500 kroner, eller 199 euro, noe som må kunne anses å være et direkte svar på Microsofts nylige kunngjøring om prisnedsettelser på selskapets Xbox-maskin.

Les også:


Gamecube skulle egentlig kostet nesten 1900 kroner, men siden det var det prisleiet Xbox havnet på, har Nintendo valgt å kutte noen hundringser av maskinen, ifølge The Register.


Spørsmålet nå er selvfølgelig om Sony kommer til å senke prisene på sin populære Playstation2-konsoll. Konsoll-produsentene satser på å subsidiere konsollene sine for å få solgt så mange som mulig, for så å knytte brukerne til seg og tjene inn investeringen på å selge spill.

Knivingen om å få deg rekruttert til deres plattform kan dermed føre til en ytterligere skjerping av den så smått igangsatte priskrigen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.