BEDRIFTSTEKNOLOGI

Publiseringssystem med kildekodegaranti

Lisensen til publiseringssystemet EpiServer sikrer kunden tilgang til kildekode dersom leverandøren ElektroPost skulle få problemer.

21. nov. 2002 - 12:55

Rundt 450 store og mellomstore bedrifter i Norden, samt flere offentlige organisasjoner som Statens Forurensningstilsyn i Norge, har valgt å satse på webpubliseringssystemet EpiServer fra ElektroPost. Systemet er i sin helhet utviklet med Microsoft-verktøy. Versjon 4, som kom 24. september, er spesielt tilpasset Microsoft .Net.

For å gi kundene større trygghet, har Elektropost valgt å satse på en ordning med deponering av kildekode - og dokumentasjon - hos en nøytral tredjepart, i dette tilfellet Escrow Europe Scandinavia.

- Vår kildekode, med lokale tilpasninger, overleveres Escrow, med dokumentasjon. De verifiserer koden, og låser den og dokumentasjonen ned i et sikkert hvelv, sier daglig leder Gøran Hüllert i ElektroPost Norge. - Dersom vi av en eller annen grunn ikke lever opp til våre forpliktelser overfor en kunde, kan denne få kildekoden utlevert fra Escrow.

ElektroPost lever av sin kode, og ønsker ikke å distribuere den etter åpen kildekodeprinsippet.

- På den andre siden vil vi gjerne forsikre våre kunder at ikke de skal få alvorlige problemer selv om vi skulle oppleve vanskeligheter. Avtale med Escrow er en garanti overfor kundene, og er spesielt viktig for offentlige organisasjoner, og der kundens egen forretning er helt eller delvis avhengig av publiseringssystemet.

Les mer om kildekode-deponering:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.