JUSS OG SAMFUNN

Quart, Roskilde og Øya på nett

De tre ukene som kommer byr på tre spennende musikkfestivaler; Øya-festivalen, Roskilde og Quart-festivalen. Og besøkene kan du begynne på nettet.

Nina Furu
23. juni 1999 - 08:00

Førstkommende lørdag (26. juni) er det festival på Kalvøya - med nytt navn, nye arrangører, og bare nye, norske band. Prisen er lav, programmet spennende, og webben riktig så bra (legg merke til navigasjonskonseptet!).

Øya-festivalen sparker i gang tre hektiske uker for festivalgjengere, og selv om du går glipp av de andre så få med deg akkurat denne. Her har du nemlig en historisk sjanse til å skryte til barnebarna med at "Jeg var på den aller første Øya-festivalen. Det var den gangen det var billig, det, og bare bra band! ..."

Helga etter står Roskilde for tur, 1.-4. juli. Festivalen er utsolgt, så har du ikke biletter enda er du ille ute. Men har du sikret deg, er du ganske sikkert fullt i gang med forberedelsene. God tur til deg! Vi hjemmesittere får heller sikle over programmet, som gjør de fleste andre skandinaviske sommerfestivaler dypt til skamme.

Etter Roskilde får du et par dager å puste på før Quart-festivalen 6.-10. juli. Noen av høydepunktene fra Roskilde blir å se her også, hvilket skulle være en trøst for deg uten danmarks-billett.

Med andre ord er det ingen grunn til ikke å gi seg over til musikken - og andre berusende opplevelser i det fri - i ukene som kommer.

Så da er det bare å håpe at været holder.

God sommer!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.