BEDRIFTSTEKNOLOGI

Raskere bærbare og hemmelig dings

Raskere og større maskiner er presentert, men Apple sier de har en joker i ermet: En helt ny, mystisk maskin - som ikke er en Mac.

18. okt. 2001 - 11:25
Apple Computer
nettsted

Ellers frister selskapet med en svært så hemmelig og mystisk produktpresentasjon den 23. oktober. Da skal det lanseres noe som "ikke er en Mac", og kilder i selskapet hevder det er snakk om en musikkmaskin. Ifølge CNet hevder de likevel at det ikke er snakk om en MP3-spiller, noe som gjør produktet desto mere mystisk.

Selskapet har tidligere, i likhet med Microsoft og en rekke andre, prøvd å kuppe begrepet om den digitale livsstil. En slik musikkdings ville passe godt inn i en slik strategi, der eksterne, digitale enheter integreres med en digital sentral - i dette tilfellet en maskin som kjører det nye operativsystemet Mac OS X. En analytiker CNet har snakket med, spør seg likevel om det er noe å tjene på å lansere en helt ny dings som dette. Andre spekulerer i at det er en passende ting å gjøre like før Microsoft slipper løs sin markedsføringskampanje for operativsystemet Windows XP.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra