Resirkulerer PC-er over nettet

To tyve år gamle gutter har lansert Bruktpc.com. Selskapet hevder de har hele 700 annonser for brukte PC-er og datautstyr.

To tyve år gamle gutter har lansert Bruktpc.com. Selskapet hevder de har hele 700 annonser for brukte PC-er og datautstyr.

Hvis du ikke trenger det siste og heteste, kan lommeboken slippe unna i tykkere tilstand dersom du tar en titt på Bruktpc.com, en ny gratistjeneste for salg og kjøp av brukte PC-er og datautstyr.

Det er de to tyve år gamle guttene Kyrre Wahtne og Magnus Kolflaath i Idium som står bak den nye tjenesten. Gründerne har fått laget en brukervennlig system der du kan både bla i annonser og søke etter forskjellige typer utstyr eller sortere på deler av landet. I tillegg kan du legge innstille en agenttjeneste som varsler deg når det kommer utstyr som du er interessert i.

Bruktpc.com har i øyeblikket 702 annonser, noe gründerne hevder er mer enn andre norske netttjenester. Det høye antallet skyldes blant annet et deres tjeneste kopierer inn annonser fra norske news-grupper i sin database. Dette gjør ikke tjenester som Finn, Nettbasar og Markedsplassen, sier Wahtne.

Årsaken til at de to guttene har valgt en "com"-adresse i stedet for en "no"-adresse, er som man kanskje kan gjette internasjonale planer.

- Vi utreder faktisk å starte i Tyskland, sier Wahtne til digi.no.

Til toppen