Seinfeld-feber på nettet

Vi er vitne til en global "countdown to nothing". TV-serien som ikke handler om noe som helst sender sin siste episode på amerikansk TV i kveld, og på nettet er det Seinfeld-feber som aldri før, skriver Dagbladets Arne H. Krumsvik i dagens stjernestreif.

Det offisielle Seinfeld-nettstedet kom ikke før i mai i år, men helt siden 1994 har det vært høy Seinfeld-temperatur på nettet, og normannen Ruben Søgaard har trofast oppdatert sine fan-sider hele veien. Jobbingen med lidenskapen har gitt informatikkstudenten både gode jobber i nett-Norge og internasjonal berømmelse.

Sammendrag av alle episodene, lyd- og videoklipp - i det hele tatt: alt om ingenting - finner du på seinfeld.sogaard.com (se peker i margen til høyre).

Og i dag når feberen sitt foreløpige klimaks. Utallige nettsteder lar deg ta Seinfeld-tester til du blir blå, du kan generere dine egne forslag til siste episode og du kan feire og sørge sammen med likesinnede verden over. TV-selskapet NBC har selvsagt høy nett-beredskap, og på headlines.yahoo.com (se peker i margen til høyre) får du løpende nett-dekning av denne historiske begivenheten.

Selv om vi nå endelig får vite hvordan det går med Jerry, Elaine og Kramer, gjenstår det å se hvor lang tid det tar før feberen synker på nettet. Trolig vil mange mene at Seinfeld-mimring er en «sponge-worthy» aktivitet i lang tid framover.

Var det noen som sa "community"?

Til toppen