Sense Communications inngår samarbeid om SMS-tjenster

Euroseek har inngått en avtale om å levere innholdstjenester til den børsaktuelle mobiloperatøren Sense Communications.

Euroseek har inngått en avtale om å levere innholdstjenester til den børsaktuelle mobiloperatøren Sense Communications.

Internettselskapet Euroseeks eide portal Tjohoo.se, har inngått avtale med mobiloperatøren Sense Communications om å levere inneholdet til Sense Update-menyen, opplyser Euroseek i en pressemelding.

Tjenstene inkluderer E-mail, Nyheter, Vær, Horoskop, TV-program, Underholdning, Spill (de rette rekkene til: Bingolotto, Stryk- & Måltips, Joker, Lotto, V75 m ed flere) samt andre tips.

- Det er ektra artig å leverere våre internettportalers innehold via nye kanaler, på det møten som Sense Communications etterspør, sier Catherine Sahlgren, administrerende direktør i Euroseek.

Kontrakten med Sense er et eksempel på den voksende etterspørselen etter skreddersydde portalløsninger, et virksomhetsområde som er ventet å bidra med økte inntekter til Euroseek de kommende år, sier Sahlgren.

- Med Sense Update tilbyr vi våre mobilkunder et varierende innhold med fokus på nyheter, underholding og økonomi distribuert til mobiltelefonen. Ved utviklingen av Sense Update har vi hentet inspirasjon fra japanske Imode og brukerstudier med fokus på enkelhet, sier Martin Tall, utviklingsdirektør i Sense Communications.

Sense Communications planlegger børsnotering på Oslo Børs i løpet av romjula eller tidlig neste år.

Til toppen