Sexkollektivet har kjøpt bildene fra USA

Et påstått sexkollektiv på Majorstua i Oslo har fått mye eksponering de siste ukene. Problemet er at det ikke eksisterer, det hevder iallefall damen som sier hun solgte bildene.

Kollektivet 'Partygjengen' på Majorstua har fått mye publisitet denne sommeren. Kollektivets nettsider kan fortelle at der i huset bor tre gutter og tre jenter som liker å gjøre det meste med hverandre, og at de liker å legge det ut til allmen beskuelse på Internett etterpå.

"Vi har et utflytende sex-liv med fri sex, åpne forhold, masse festing og klåing, klining og puling både med hverandre og med fremmede vi treffer på by'n, på chat eller via kontakt-annonser... Du kan få et lite glimt gjennom vårt nøkkelhull gjennom bilder og tekst på denne siden" står det på sidene.

Der finner man også en rekke bilder av 'Tor', 'Egil', 'Caroline', 'Stine' og de andre i fri utfoldelse, - bilder som også har blitt trykket i norske media sammen med artikler om det påståtte sodoma på Oslos vestkant.

Bare synd at kollektivet ser ut til å være en bløff, en god historie kokt ihop av en sextjeneste med sans for egenreklame. Det mener iallefall amerikanske 'Faith', som selger pakker med nakenbilder til folk som ønsker å sette opp sin egen sex-side på Internett.

- Bildene av 'Stine', 'Caroline' og gjengen er kjøpt fra USA, sier pornoselgeren til digi.no.

Hun hevder at mannen bak Partygjengens nettsider har kjøpt flere bilder, selv om Partygjengen hevder det er Faith som har kjøpt fra dem.

- Jeg jobber tett med eieren av den norske nettsiden, og han har kjøpt fulle rettigheter til bildene mine. Jeg antar at han har skrevet dem inn i en eller annen 'story line' for de besøkende på siden, og at det ville ødelegge for hele historien hvis det kom ut at han bare hadde kjøpt dem, sier Faith til digi.no

På tross av at flere av avisene har foretatt intervjuer med Partygjengen, er det etter det digi.no forstår ingen som har møtt dem eller snakket med dem. All kontakt har foregått via epost.

På Partygjengens nettsider kan du blant annet se bilde av "Egil og Lill (Sjokoladekakebaking på Valentinsdagen i år)", hvor 'Egil' smører sjokolade på 'Lill'.

På Faiths salgssider er bildet del av settet 'Food set two' med tittelen '55 pics of chocolate Sarah with helpers to lick it off'.

Hele settet med bilder av Sarah/Lill koster 50 dollar.

Eieren av Partygjengens nettsider var ikke tilgjengelig for kommentar da artikkelen gikk til publisering til tross for omfattende forsøk fra digi.nos side på å få mannen i tale..

Til toppen