BEDRIFTSTEKNOLOGI

Siemens og 3Com samarbeider om IP-telefoni

100 millioner amerikanske dollar legger tyske Siemens og amerikanske 3Com på bordet i forbindelse med etablering av et joint venture som skal jobbe med å utvikle LAN-telefoni og multimediaprodukter.

Frode Eriksen
10. des. 1998 - 15:01

Det var på en pressekonferanse onsdag kveld i San Francisco at samarbeidet ble lansert. De to selskapene ønsker å stå bedre rustet innenfor IP-området.

Konkret er målsetningen bedre produkter i løpet av 1999 som blant annet Ethernet telefoner, multimedia svitsjer og LAN gatewayer. Produktene skal selges under de to selskapenes egne varemerker.

De to selskapene har samarbeidet siden 1997, og det er dette samarbeidet som nå styrkes for å bedre mulighetene innenfor LAN-telefoni (IP-telefoni) og relaterte gateway-produkter i et marked som er antatt å utgjøre 4 milliarder dollar i 2002.

- Dette samarbeidet samler det beste av talent, erfaring, kjerneteknologi gi og distribusjonskanaler, noe som er nødvendig for å skape markedets beste nettverksprodukter og bidra til at vi kan lansere produktene på verdensmarkedet før våre konkurrenter, sier CEO og direktør i 3Com, Eric Benhamou.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.