SIMS lager Big Brother

Nå får du en ny sjanse til å kjede vettet av deg med to-dimensjonale figurer, selv om Big Brother-bunkersen på Fornebu er tom. SIMS lager Big Brother.

Om du ikke synes det var kjedelig nok å se på menneskene i bunkersen på Fornebu, kan du nå se SIMS-figurene luske rundt i et låst hus, helt uten hjelp, til alle untatt én dør.

Jepp, det er faktisk sant - om du ikke gjespet på deg kjevebrudd av å se støllingene i bunkersen på Fornebu tidligere i år, får du en ny sjanse til å kjede vettet av deg med to-dimensjonale figurer nå. Det populære spillet SIMS har mange trekk som minner om slik ørkesløs laboratorie-testing av menneskelignende vesener, og nå har noen tatt skrittet fullt ut og laget en SIMS-serie som er klin lik.

SIMS Survivor heter spillet, for skaperen syntes det navnet var mye bedre enn SIMS Big Brother. Dessuten skal deltakerne dø i løpet av serien.


I SIMS Survivor finner du åtte virtuelle figurer innesperret i et virtuelt hus med knappe ressurser. Heller enn å vinne konkurranser og stemme hverandre ut av huset, spilles spillet av spillet selv. Men du vil fortsatt finne både ryggdolking, strategilegging og sex-intriger i SIMS-huset, skriver Yahoo!.

Det opplyses ikke om SIMmene kommer til å sitte i sofaen og håpe på å bli B-kjendiser og få sitt eget talk-show, om de skal avsløre de mest pinlige detaljer fra sine dølle liv eller om vi skal få oppleve sterke personligheter kjempe mot hverandre i et veritabelt, virtuelt fyrverkeri av sprakende møter og dueller. Men alle som har sett virkelighetens Big Brother kan vel gjette seg til oddsene for at det siste skal skje.

Poenget er i alle fall å følge med serien, på SIMS Survivor-nettstedet, helt til alle figurer unntatt én er døde.

Det er da noe.

Ellers kan du for eksempel telle alle fyrstikkene i fyrstikkesken, kaste en kortstokk utover gulvet og sjekke om det virkelig er 52 kort der (husk å ta ut jokerne). Eller male huset og sette deg ned og se på at malingen tørker.

Til toppen