Digi.no-quiz #29

Sjekk kunnskapene i ukens digi.no-quiz

Klarer du 8 eller flere riktige kan du bli med i trekningen om et digi.no-krus.

Sopra Steria-ballongen fløy ikke lenger enn fra Ekebergsletta til Østensjøvannet med digi.no og TUs journalister. Men hva er det lengste noen har fløyet med luftballong?
Sopra Steria-ballongen fløy ikke lenger enn fra Ekebergsletta til Østensjøvannet med digi.no og TUs journalister. Men hva er det lengste noen har fløyet med luftballong? (Montasje: Eirik Helland Urke/digi.no)

Klarer du 8 eller flere riktige kan du bli med i trekningen om et digi.no-krus.

  • quiz

Vinneren av denne quizen er nå trukket – men du kan fortsatt prøve deg på spørsmålene i denne og tidligere quizer. :-)

Hver uke legger vi ut en ny quiz hvor du kan sjekke hvor mye du har fått med deg av IT-nyhetene fra uken som gikk. Vi tar også med noen generelle spørsmål om IT og teknologi, samt noen historiske spørsmål.

Foto av digi-kopp, med skriften "Kaffen smaker bedre med digi.no".
Foto: Kurt Lekanger

Vi trekker ut en vinner som får et digi.no-krus med en nerdete binær påskrift på baksiden. Hvis du kun ønsker å prøve deg på quizen, trenger du ikke fylle ut kontaktinformasjon for å delta.

Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har mer enn 80 % riktige svar på quizen.

Navn og kontaktinformasjon brukes kun til å kontakte vinneren, og blir slettet etter at konkurransen er avsluttet. Se ellers digi.no/personvern.

Tips: Det kan lønne seg å søke litt på digi.no hvis du ikke kan svaret på noen av spørsmålene. Du kan også bryne deg på tidligere quizer her »

Ved feil/mangler i quizen - send en epost til sarah@digi.no.

Her kommer ukens spørsmål: 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen