BEDRIFTSTEKNOLOGI

Skal selge PC på Ikea

Et samarbeid mellom Telia, Packard Bell, Hjemmenett og Ikea tar sikte på å selge PC-er med tilhørende møbel og internett-abonnement i Ikeas butikker. Fraværet av et passende PC møbel har forsinket satsingen, som etter planen skulle vært lansert for en måned siden.

Eirik Flaa
3. nov. 1997 - 17:34

Markedssjef for Internett i Telia, Jarle Ødegaard, går med planer om å selge PC-er med internettabonnement på Ikea. Ødegaard har fått med seg Hjemmenett, Packard Bell og Ikea på idéen, og planlegger å selge pakkeløsninger skreddersydd for hjemmebruk.

- Maskinene skal være ferdig installert med TV-kort og tilhørende kabler slik at de får en dobbelt funksjon for kundene vi henvender oss til, sier Ødegård til digi.no. Han forklarer at det ennå er noen detaljer som må på plass før de kan sette igang.

-Vi er på utkikk etter et Ikea PC-møbel som skal selges som en del av pakkeløsningen, sier Ødegaard. Han forklarer at prosjektet egentlig skulle vært lansert for en måneds tid siden men forsinkelser, blant annet med å finne et passende møbel, har forsinket det hele.

- Jeg må bare få satt av tid til å få dette i gang, sier Ødegaard som ennå ikke vil love noe tidspunkt for lanseringen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.