Skal ta betalt for Big Brother-dusjen

TVNorge vil dra enda mer penger ut av Big Brother-konseptet. Nå skal de ta penger for å la deg se deltagerne i bunkeren på Fornebu nakne i dusjen og i senga.

Etter at denne artikkelen ble publisert, er den presisert, se saken
Telenor skal tjene på Big Brother-dusjing.

Red.anm.


- Det blir endel forandringer, det blir ikke alle kameraene som blir gratis - vi innfører betaling på de mest spennende kameraene, forteller produsent Lasse Hallberg til digi.no.

En redigert videostrøm vil bli gjort gratis tilgjengelig for alle, men skal du sitte daglangt og bruke ADSL-linja di til å overvåke dusjen i Bib Brother-bunkersen, må du opp med pungen. Akkurat hvor mye det vil koste har ikke Hallberg oversikt over.

Den ubestridt mest populære delen av forrige rundes Big Brother-sendinger på Internett var når deltagerne dro av seg tekstilene og dusjet foran kamera. Hver gang varmtvannet ble skrudd på, eksploderte nedlastingen fra Big Brother-nettstedet, og mange arbeidsgivere så seg nødt til å sperre adgang til denslags for å spare nettverk og arbeidstid.

Dette har TV Norge tatt lærdom av, og i neste runde av serien skal de altså ta betalt for dusj-scenene - uten at Hallberg ser for deg at det blir noen cash-ku som kan melkes.

- Det koster ganske mye å legge ut all denne videoen også, så det blir bare en måte å få igjen pengene på, sier han. Big Brother-sendingene skal få mer interaktivitet, og det skal lanseres nye produkter både for SMS og på web når sendingene starter 25. februar.


Bildet fra Big Brother-dusjen fikk vi låne fra nettstedet Puddingvideos.com. De hadde lagt ut en rekke dusj-scener, men måtte fjerne dem da ivrige seere overbelastet nettstedet med trafikk.

Overbelastet med trafikk ble ABC Startsiden også, da de lanserte virkelighetsTV-konseptet Tanken. Der svømte gullfisken rundt uten en tråd på kroppen, helt gratis, men det er vanskelig å si om denne nakenheten ville gitt slike muligheter for avkastning som det TV Norge ser for seg i Big Brother.

Til toppen