BEDRIFTSTEKNOLOGI

Skrivervik og Sun sier nei til HP

Ved hjelp av Computerworld sendte Hewlett-Packard onsdag ut en prøveballong for å teste interessen hos Skrivervik Data for et samarbeid. I sitt svar tar Skrivervik Data og Sun sterk avstand fra det de ser på som spekulasjoner.

Jens Kanden
2. sep. 1998 - 15:33

I tillegg til koblingen mellom Hewlett-Packard og Skrivervik Data spekulerer Computerworld på at Sun sannsynligvis allerede er i samtaler med Merkantildata.

Skrivervik Data og Sun har sendt følgende svar på frieriet til digi.no:

"Skrivervik Data og Sun avviser spekulasjoner

- Vi tar sterk avstand fra artikkelen i dagens Computerworld, som antyder allianse mellom Skrivervik Data og HP og Sun med Merkantildata, sier adm.dir. Jens Rugseth i Skrivervik og sjefen for Sun i Norge, Per Rune Iversen.

Skrivervik og Sun har ingen planer om å skilles og ønsker også framover å være 100 prosent lojale i sitt partnerskap. Skrivervik Data har representert Sun som enedistributør i Norge i over 12 år, med svært gode resultater. Bare de tre

siste årene har omsetningen blitt doblet. Og målet for de tre neste årene er ytterligere dobling av omsetningen.

- Dette skal vi klare ved å støtte hverandre med et godt samarbeid. Nettopp på grunn av de gode resultatene, er det ingen grunn til å endre strategi. Sun og SD skal være den klart største UNIX-leverandøren på markedet, presiserer Jens Rugseth.

Per Rune Iversen er svært overrasket over spekulasjonene om å inngå samarbeide med Merkantildata.

- Jeg har ikke engang vært i samtale med dem. Dette er ren spekulasjon. Det er Skrivervik som vil være den viktige og riktige satsingen framover, fastslår Iversen."

(Se peker til artikkelen - "HP frir til Skrivervik" i margen til høyre under relaterte nettsteder.)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.