OPERATIVSYSTEMER OG PROGRAMVARE

Snart kan du ringe og tekste med Twitter

Elon Musk kritiserer Whatsapp for å ikke være til å stole på, og varsler snarlig lansering av krypterte direktemeldinger på egen plattform.

Allerede i fjor varslet Musk at Twitter skulle bli et «altmulig-medium» og tidligere denne uka ble det klart at inaktive kontoer skulle fjernes.
Allerede i fjor varslet Musk at Twitter skulle bli et «altmulig-medium» og tidligere denne uka ble det klart at inaktive kontoer skulle fjernes. DADO RUVIC
10. mai 2023 - 07:29

Twitter skal bli «alt mulig mediet» og lanserer krypterte meldinger og videochat. Det melder Reuters.

Som vanlig fra Twitter kom nyheten i en Tweet fra Chief Twit selv, Elon Musk.

 

Noen timer tidligere delte Musk en tweet som hevdet at konkurrenten Whatsapp ikke er til å stole på.

Krypterte meldinger

Allerede i fjor varslet Musk at Twitter skulle bli et «altmulig-medium» og tidligere denne uka ble det klart at inaktive kontoer skulle fjernes, for å frigjøre ettertraktede brukernavn.

− Snart kommer tale- og video-chat fra deg til hvem som helst på denne plattformen, så du kan snakke med folk hvor som helst i verden uten å gi dem telefonnummeret, skriver Musk.

Dermed legger Twitter seg nærmere andre sosiale medier, som Facebook og Instagram, som lenge har tilbudt lignende funksjonalitet.

Direktemeldinger på Twitter skal være kryptert, og Musk selv skal ikke kunne se dem om "du holdt en pistol mot hodet hans", men om tale- og videochat skal være det samme sier meldingen ingenting om.

De første resultatene er lovende, sier Elon Musk, som fikk tillatelse fra amerikanske myndigheter til å gjøre forsøk med chipen på mennesker i fjor høst.
Les også

Nå har Neuralink for første gang plassert en data-chip i en menneskelig hjerne

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra