RESULTATERFINANS

Solid debut av Baksaas

Jon Fredrik Baksaas' første resultatfremleggelse som konsernsjef i Telenor gir sikkert mersmak for flere enn ham selv. Et overskudd på over milliarden lar seg høre.

26. juli 2002 - 08:19
Telenor ASA

Det ga et driftsresultat på 691 millioner kroner, en økning på 1 milliard sammenliknet med samme periode i fjor. I årets seks første måneder økte driftsresultatet med 616 millioner kroner til 1,293 milliarder kroner i forhold til samme periode året før.

- Fortsatt sterkt fokus på operasjonell effektivisering bidro til bedrede marginer og lavere investeringer i fast-og mobilnettene i Norge. Mobiloperasjonene i utlandet har fortsatt sterk vekst og Telenors prorata andel av antall abonnement var 8,0 millioner ved utgangen av andre kvartal. Inklusive Norge var antallet mobilabonnement 10,4 millioner, skriver Telenor i resultatrapporten.

- Telenor har en sterk balanse og er godt posisjonert for videre utvikling og verdiskaping, særlig i våre mobiloperasjoner utenfor Norge, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas som venter fortsatt vekst i driftsinntektene - ikke minst via Telenors etter hvert svært så omfattende internasjonale virksomhet.

Les Telenors egen pressemelding her eller studér tallene i detalj.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra