Sollid Storehaug og Hanche-Olsen inn i Semway-styret

Bente Sollid Storehaug og Rolf Hanche Olsen går begge inn i styret i digital-selskapet Semway.

Styret i Semway fv. Magnus Hauger, Christer Engh, Bente Sollid Storehaug, Rolf Hanche-Olsen og Christopher Brekke.
Styret i Semway fv. Magnus Hauger, Christer Engh, Bente Sollid Storehaug, Rolf Hanche-Olsen og Christopher Brekke. (Foto: Semway)

Bente Sollid Storehaug og Rolf Hanche Olsen går begge inn i styret i digital-selskapet Semway.

– Et veldig spennende selskap med et stort utviklingspotensial. Dette gleder jeg meg til å ta fatt på, sier Bente Sollid Storehaug i en pressemelding. Sollid Storehaug blir nå styreleder i selskapet, samtidig som hun kjøper 10 prosent av selskapet via sitt selskap Digital Hverdag.

– Det er et selskap som allerede har en god basis omsetning og en rikholdig kundeportefølje. Her ligger det gode muligheter for utvikling, sier Sollid Storehaug i pressemeldingen.

Rolf Hanche-Olsen sier han ser frem til å gjøre en jobb i styret i Semway.

– Et spennende selskap som er spesielt sterk på «performance marketing», sier Hanche-Olsen. 

Oslo-selskapet Semway ble startet i 2009 og leverer digitale kommunikasjonstjenester. Selskapet skriver i pressemeldingen at de legger spesielt vekt på «performance marketing». De jobber med blant annet nettsider, sosiale medier, innhold, annonsering, teknologi, design og rådgivningstjenester. Omsetningen i 2018 endte på 57 millioner kroner.

– Med de nye styremedlemmene ønsker vi å profesjonalisere Semway ytterligere. Det er klart at den kompetansen og erfaringen som Bente Sollid Storehaug og Rolf Hanche-Olsen representerer er viktig for oss i dag og i årene fremover. Selskapet har planer om å fortsette å vokse samt utvikle seg videre i en bransje i kraftig vekst, sier daglig leder Magnus Hauger i Semway. 

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send noen linjer til tips@digi.no (Husk å legge ved bilde som er minst 1000 piksler bredt)

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen