BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sony gir deg kontroll over livet ditt

Sony dro teppet av to nye Palm-baserte håndholdt-maskiner denne uken. Den ene kan styre TV og stereoanlegg, i tillegg til å styre livet ditt.

16. jan. 2002 - 14:23
Sony Clie PEG T615C. <i>Foto:  Sony</i>
Sony Clie PEG T615C. Foto:  Sony

Sony introduserte to nye modeller i sin Clie-serie denne uken. PEG-T615C og PEG-S360 er begge oppdaterte versjoner av eksisterendemaskiner, men med ny design og ny innmat.

Toppmodellen T615C kan blant annet brukes som fjernkontroll, og kan dermed ta styringen over hjemmeunderholdningen, mens business-delen av maskinen lar deg ta styringen over livet ditt.

På dingsenes nettsted påstås det at toppmodellen er den slankeste Palm-maskinen på markedet, og sikkert er det at rivalene i Palm og Handspring vil få noe å tygge på med disse to modellene.

Begge leveres med PalmOS versjon 4.1, og toppmodellen har 16 MB DRAM og 4 MB flashminne. Den kobles til datamaskinen via USB-krybbe, og har infrarødport for bruk som fjernkontroll eller kobling til mobiltelefon.

Displayet er 320x320 piksler TFT, og hele maskinen skal ikke være mer enn 1,5 centimeter tjukk.

Den leveres også med følgende programmer: AvantGo, gMovie, powerOne, Vindigo, Amy Reiley's Pocket Vineyard, Amy Reiley's Pocket Gourmet, AcidSolitaire, Bejeweled, StreetFinder Express, Documents To Go, PhoneMate, WorldMate, Zap!2016 , Race Fever, og Presenter-to-Go - i tilfelle du skulle bli lei av å styre TV-en med den...

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.