Spekulasjoner om Ericssons Nokia-dödare

En Ericsson-ansatt skal ha bekreftet produksjon av en kommunikator med GPRS og fargeskjerm, bare dager etter lanseringen av Nokias 9210.

Denne uken er det Nokia og Ericsson som stjeler rampelyset med sine mest avanserte telefoner. Bare dager etter Nokias 9210-slipp, begynner ryktene å gå om Ericssons neste flaggskip.

Ifølge nettstedet Mobil.nu skal en Ericsson-ansatt ha bekreftet at modellen R580 er i produksjon, og at den skal ha fargeskjerm og GPRS. I tråd med selskapets tradisjoner på området, vil produktsjef Mats Nevelius hverken bekrefte, avkrefte eller kommentere ryktene.

- Vi kommenterer ikke rykter om kommende produkter, så om dette har jeg ingenting å si, sier han til digitoday.no.

Nokias 9210 Communicator er på vei ut i butikkene, og skal være å få tak i allerede neste uke. Ifølge Mobil.nu skal en Ericsson-ansatt ha bekreftet at en ny versjon av telefonen er i produksjon, men at den ikke er så komplett at de vil vise den frem.

Kanskje vil Ericsson klare å kvitte seg med antennen på en eventuell ny SmartPhone, noe de klarte på den nylig lanserte GSM/GPRS/fargeskjerm-telefonen T68, som vil være i butikkene i fjerde kvartal i år.

Til toppen