BEDRIFTSTEKNOLOGI

Spekulasjoner om Ericssons Nokia-dödare

En Ericsson-ansatt skal ha bekreftet produksjon av en kommunikator med GPRS og fargeskjerm, bare dager etter lanseringen av Nokias 9210.

22. juni 2001 - 09:50

Denne uken er det Nokia og Ericsson som stjeler rampelyset med sine mest avanserte telefoner. Bare dager etter Nokias 9210-slipp, begynner ryktene å gå om Ericssons neste flaggskip.

Ifølge nettstedet Mobil.nu skal en Ericsson-ansatt ha bekreftet at modellen R580 er i produksjon, og at den skal ha fargeskjerm og GPRS. I tråd med selskapets tradisjoner på området, vil produktsjef Mats Nevelius hverken bekrefte, avkrefte eller kommentere ryktene.

- Vi kommenterer ikke rykter om kommende produkter, så om dette har jeg ingenting å si, sier han til digitoday.no.

Nokias 9210 Communicator er på vei ut i butikkene, og skal være å få tak i allerede neste uke. Ifølge Mobil.nu skal en Ericsson-ansatt ha bekreftet at en ny versjon av telefonen er i produksjon, men at den ikke er så komplett at de vil vise den frem.

Kanskje vil Ericsson klare å kvitte seg med antennen på en eventuell ny SmartPhone, noe de klarte på den nylig lanserte GSM/GPRS/fargeskjerm-telefonen T68, som vil være i butikkene i fjerde kvartal i år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.