BEDRIFTSTEKNOLOGI

Spotify lanserer familiedeling

Etterlengtet funksjon bekreftet.

Familiedeling er det neste fra Spotify.
Familiedeling er det neste fra Spotify. Bilde: Spotify pressefoto
20. okt. 2014 - 15:08

Ifølge Spotify selv er dette en av de mest etterspurte funksjonene i tjenesten - nemlig muligheten til å dele den samme kontoen med hele familien, samtidig som man ivaretar alle preferansene og spillelistene.

Det fungerer slik at at man kan invitere opptil fire familiemedlemmer til å dele den samme kontoen, og hver av disse får da sin egen underkonto. Det vil si at alle får egne spillelister og egne forslag til musikk.

Alle brukerne får også full premium-funksjonalitet, med offline-spillelister, flere enheter, ingen annonser og så videre.

Man må imidlertid betale for hvert nye medlem - men man får 50 prosent avslag sammenlignet med det en full konto ville kostet. Det betyr at en familie på fem vil betale 299 kroner per måned for full familiedeling.

Tjenesten vil rulles ut til alle brukere over de kommende ukene.

Tjenesten er helt sikkert en velkommen nyhet for mange norske husholdninger: Det ble tidligere i dag meldt at nordmenn er de mest betallingsvillige i Norden for digitale underholdningstjenester. I de fire største nordiske landene har Spotify alene syv millioner brukere.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.