Spray på ønskelisten til spansk telegigant

Det spanske teleselskapet Telefonica skal ha vært interessert i å kjøpe det svenske Internett-selskapet Spray. Men samtalene mellom de to selskapene fikk en brå slutt da Telefonicas kjøpekåte toppsjef ble sparket fra stillingen.

Det spanske teleselskapet Telefonica har vært gjennom en frenetisk kjøpefest den siste tiden. Særlig er det Internett-divisjonen i selskapet, Terra Networks, som har kjøpt opp Lycos for 110 milliarder kroner, samt det finske mobil-portalselskapet Iobox for 1,9 milliarder.

Men Terra og Telefonica skal også være interessert i det svenske Internett-selskapet Spray Network. Det melder den svenske avisen Dagens Industri.

Spray var øverst på Telefonicas ønskeliste, hevder kilder Dagens Industri har snakket med.

Men forhandlingene mellom de to selskapene skulle få seg en brå slutt da Telefonicas toppsjef, Juan Villalonga, måtte trekke seg fra stillingen på grunn av beskyldninger om innsidehandel. Dagens Industri skriver også at flere i ledelsen hos det spanske teleselskapet ikke var like begeistret for Villalongas oppkjøpslyst.

Johan Sandström, internasjonal pressesjef for Spay Network,- hvor selskapets portaler inngår, vil ikke kommentere opplysningene.

Han vil heller ikke kommentere hvorvidt Spray er til salgs eller ikke.

Til toppen