Står i kø for å brenne penger på Internett

Det nylanserte pengespill-stedet Tivoli.no har hatt kø for å komme inn på sine sider. Ola og Kari har tydeligvis lengtet etter et sted å brenne penger.

Spillebula Tivoli.no tilbyr sine gjester både rullett, skrapelodd og kortspillet 21. De åpnet forrige fredag, og hittil har det vært stor pågang av spillere som ønsker å satse kronestykker, femmere, tiere og 20-kroner på fru Fortuna.

- Vi lanserte fredag, og det har vært veldig bra trafikk hittil, også tatt i betraktning at markedsføringen ikke startet før på tirsdag, sier markedsdirektør Reidar Myhrer i Cee.tv til digi.no.

Han ønsker ikke å gå ut med konkrete tall på hvor mange spillere som har vært inne, hvor mange som er registrert eller hvor mye penger som har rent gjennom systemet så langt. Etter det digi.no har grunn til å tro, skal allerede det være noen tusen registrerte spillere i systemet, uten at Myhrer vil bekrefte eller avkrefte dette.

- Vi ønsker å være i drift i litt lengre tid før vi går ut med slik informasjon, men så langt er vi godt fornøyd, sier han.

Da digi.no testet spillene, var det bare skrapeloddene vi kom inn på, da det var alt for stor trafikk på de andre spillene. Andre har opplevd det samme, og Myhrer betegner oppstarten som en læreprosess. Det har vært noen tekniske problemer, men de føler de har ryddet godt opp i dem etter hvert som de oppstod.

Maksimal innsats per spill er 20 kroner, men det hindret ikke digi.nos testpanel å svi av noen hundringser under morgenkaffen fredag.

Til toppen