BEDRIFTSTEKNOLOGI

Steve Jobs bør levere varene

Etter en lang og trist høst, er det best at Steve Jobs og Apple har noe skikkelig fett å komme med senere idag.

9. jan. 2001 - 13:36
Apple Cube. <i>Foto:  Apple</i>
Apple Cube. Foto:  Apple

Våren kan bli sørgelig historie for Apple Computer Inc. Etter å ha fått sine verdier redusert med 80 milliarder i slutten av september, og opplevd svakere salg en forventet av verdens kanskje stiligste datamaskin Apple Cube, , kunne det vært hyggelig for Steve Jobs et al å presentere noe som nok en gang får kritikerne til å gå litt stillere i dørene.

For kritikerne har ikke akkurat vært snille og hyggelige, men som kommentator Philip Michaels i bladet Macworld sier: Det er vel ikke så store sjanser for at vi får se Jobs stå bakpå en pickup og selge Cuber til 'gibort-pris', iallefall ikke på en stund.

Michaels har snust litt rundt i utstillingslokalene på MacWorld, og mener han kanskje har noen idéer om hva som kan forventes når Jobs går opp på scenen klokken 18:00 idag tirsdag.

Rundt Apples plass på messen henger det akkurat nå en svart gardin. Det mener Michaels tyder på at selskapet skal vise frem nye produkter, for det har de gjort på tidligere MacWorld-messer når gardinen har vært på plass.

Det har gått rykter om en ny PowerBook med G4-prossessor og slankere design, selv om det selvfølgelig har vært klin umulig å få noe ut av selskapet selv. Det samme gjelder ryktene om raskere prossessorer på henholdsvis 466, 666 og 733 MHz.

Regn også med nyheter om inkluderte CD-brennere, og mye, veldig mye om Apples neste operativsystem Mac OS X

Ryktene sier også at selskapet skal konsentrere seg enda mer om å utvikle programvare som det populære, gratis, filmredigeringsprogrammet iMovie, og det er dermed ikke sjokkerende om man ikveld får servert iMusic, iMix, iMP3 eller noe i den retning.

Noe fett må Jobs levere, det er sikkert. digitoday kommer tilbake med flere saker fra Macworld Expo.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.