Storebrand-direktør blir salgssjef i Mind

Sven Einar Hage begynner som salgssjef i Internett-konsulentselskapet Mind Norge. Hage kommer fra en direktør-stilling i Storebrand.

Svein Einar Hage (39) får ansvaret for den videre oppbygging og drift av salgsavdelingen i Mind Norge. Han er utdannet bedriftsøkonom og ingeniør, og har også lang erfaring fra en rekke lederstillinger innen rådgivning, salg, forretningsutvikling og IT-strategi, blant annet i Storbrand, Alpharma og Mobil Oil.

- Jeg har lenge arbeidet med strategi, forretningsutvikling, og salgsledelse, og gleder meg til å bruke mine kunnskaper i en bransje som sterkt vil bidra til å prege den videre utvikling i næringslivet, uttaler Hage i en pressemelding fra Mind.

Den påtroppende salgssjefen ser på rekruttering, kompetansebygging og faglig utvikling, samt målrettet fokus på salg og markedsføring, som de viktigste stikkord for salgsavdelingen i Mind Norge i tiden fremover.

Administrerende direktør Susanne Sæland Bøhler synes det er svært viktig å få inn nøkkelpersoner med solid faglig tyngde og lang erfaring fra norsk næringsliv, og tror Hage vil spille en viktig rolle i den videre utvikling og drift av selskapet.

Til toppen