Størst interesse for intranett-innføring

Tirsdag 22. april starter utstillingen PC Expo 1997 på Oslo Spektrum. Konferansen om innføring av intranett er allerede fulltegnet.

Tirsdag 22. april starter utstillingen PC Expo 1997 på Oslo Spektrum. Konferansen om innføring av intranett er allerede fulltegnet.

PC Expo 1997 tar sikte på å bli et profesjonelt og allsidig arrangement, forteller markedssjef Espen Agdestein. Hans lillebror, sjakkgeniet Simen Agdestein, deltar på Telenors stand på messen via Internett. Hans motspiller, verdens yngste stormester i sjakk, 14 år gamle Etienne Bacrot fra Frankrike, er fysisk tilstede på samme stand. Bacrot rammes heldigvis ikke av 18-års grensen som PC Expo innførte i fjor for å markere messen som et arrangement for profesjonelle brukere. At skoleklassene uteble, førte til publikumsrekord med 20.000 besøkende.

– Vi har gjort bedre forarbeid i år, mener Agdestein. – Vi håper derfor på en økning. Vi merker allerede stor interesse for konferanseprogrammet, der vi nå er oppe i 500 fullt betalende påmeldte. Den mest populære er konferansen som skal forklare hvordan man går fram for å innføre intranett. Den er allerede fulltegnet.

Internett-teknologien preger de øvrige konferansene, som arrangeres parallelt med selve utstillingen. På arrangementets første dag kjøres parallelle sesjoner for henholdsvis markedsførere og teknologer.

– Det største arrangementet i tilknytning til messen er lanseringen av Microsoft Office 97, forteller Agdestein. – Der er det allerede 4000 påmeldte.

Et viktig tiltak for norsk næringsliv er messens jobbsenter.

– Her samler vi datafirmaer med behov for kompetanse. Det er stor mangel på datakompetanse, og har du de rette kunnskapene, kan du forlate messen med ny jobb, sier Agdestein.

Til toppen